J05 A3060
J05 A3060

Over Ons

Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 10 jaar toonaangevende bodycamsystemen en we doen dat altijd in nauwe samenwerking met de eerstelijnswerkers die ze gebruiken.

Wij zijn marktleider in het VK, dat mondiaal het voortouw neemt bij het inzetten van bodycams. Onze systemen worden gebruikt door de meerderheid van de politiediensten in het VK, maar ook in gevangenissen, lokale overheidsinstellingen en door particuliere beveiligingsdiensten.

Contact

Call us now on: +44 (0) 203 890 2000


Email our sales team at: [email protected]


UK Address: Reveal Media Ltd
Riverview House
20 Old Bridge Street
Hampton Wick
KT1 4BU

Legal Information

Reveal Media Limited is a limited company registered in England & Wales with registered number 4470201 and VAT registered number GB798532669.

Our registered office is at Reveal Media Ltd, Riverview House, 20 Old Bridge Street, Hampton Wick, KT1 4BU

Werelds meest ervaren en betrouwbare bedrijf voor bodycams

Actief in meer dan 40 landen over de hele wereld

We leveren en ondersteunen momenteel camera's en software aan klanten in meer dan 40 landen. Onze internationale activiteiten breiden zich snel uit. Wij hebben kantoren in het VK, Duitsland, de VS en Hong Kong.

Wij kiezen ervoor om nauw samen te werken met klanten zodat onze bodycams een optimale ervaring opleveren. We vinden het bijzonder belangrijk om doeltreffende en duurzame samenwerkingsverbanden op te bouwen.

Ontvang exclusief nieuws en informatie over bodycams. Lees ons privacybeleid om te zien hoe wij de door u verstrekte data verwerken